Alex szürke kislány cipő

20595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A supinált Memo Alex szürke kislány cipő a lányos Karat modelleket váltja le webáruházunk virtuális polcain. Első pillantásra állíthatjuk, hogy bár ismerősnek tűnnek ezek a gyermek bakancsok, a ráncfelvarrás sikerült. Az új cipők divatos megjelenése és kellemes színösszeállítása jól használhatóvá teszi őket.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Az Alex szürke kislány cipő megjelenése

A felhasznált bőrök sötét színárnyalata őszi-téli és tavaszi használat esetén kevésbé érzékeny a “koszolódásra”. A cipők orr része egy orrvédő jellegű felvarrást kapott, ami a kislány modellek esetében inkább csak díszítő elemnek tekinthető. A felhasznált lakkbőr ugyanis a sérülésekre érzékenyebb. Ezért, ha a kislányod szeret focizni, vagy motorozni, akkor mindenképpen ajánlom cipő orr védők használatát ilyenkor.

Az Alex szürke kislány cipő diagnosztikai talpának a szürke-fehér színösszeállítása remekül illik a felsőrész színéhez.
A cipők alapszínével harmonizáló színű varrások és apró bőr díszítő elemek, például a felső tépőzáron látható kis rózsaszín virág, igazán különlegessé teszik a bakancs megjelenését.  A látvány mellett gyerekcipők esetén nagyon fontos a megfelelő anyaghasználat is. Nézzük, hogy ebben mit tud nyújtani ez a Memo gyerek bakancs

Anyaghasználat

Nem kérdés, hogy a supinált Memo Alex szürke kislány cipő gyártása során is csak természetes bőrt használtak a lábbal közvetlenül érintkező részek elkészítése során. A belső bélés kimagasló nedv szívó képességgel rendelkező kecskebőr. Ez segít szárazon tartani gyermeked lábát. A külső bokszbőr fokozottabb vízállósággal rendelkezik. Ezért jó választás az őszi téli csapadékosabb időszakokra.

Természetesen azt tudnunk kell, hogy vízálló bőrcipő nem létezik! Ahhoz, hogy minél tovább ellen tudjanak állni a víz mindent átitató hatásának ápolásra szorulnak. Ez történhet a cipő színének megfelelő, vagy átlátszó zsíros cipőápoló krémmel, vagy impregnáló spray használatával.

Az Alex szürke kislány cipő tulajdonságai:

Felépítését tekintve minden fontos elemet tartalmaz, amit egy egészséges szupinált cipőt jellemez. Sőt, néhány fontos jellemzőjével ezen jelentősen túlmutat, de erről kicsit később. Lássuk a részleteket:

 • Jó nedv szívó képességű természetes bőr alapanyag
 • Stabil rögzítést biztosító erősített kéreg
 • Puha szivacs gallér a bokák körül
 • Rugalmas, supinációt tartalmazó gumitalp
 • Stabil rögzítést biztosító tépőzárak
 • Diagnosztikai talprész.

A diagnosztikai talppal kapcsolatosan figyelmedbe ajánlom a Memo cipőket bemutató cikkünket.  Ez a supinált cipők között egyedülálló módon lehetőséget biztosít arra, hogy 2 hét használat után ellenőrizni tudd: elég-e a cipő által biztosított korrekció. Szükség esetén a lábállást további betétekkel tudjuk javítani.

Összefoglalás

Az új supinált Memo Alex szürke kislány cipő divatos és egészséges választás gyermeked lábára.  A szupinált kivitel megfelelő támasztást, a felhasznált alapanyagok pedig egészséges környezetet nyújtanak a lábaknak.
Ráadásul a cipők formája is elég divatos ahhoz, hogy ne kellejen gyermekeddel közelharcot folytatnod azért, hogy legyen kedves vegye már fel!
A lábállás javulásához ajánljuk, hogy benti cipőként válasszatok a Memo szépséges szandáljai közül egyet.
Végül kénytelen vagyok ismételten felhívni a figyelmedet egy nagyon fontos dologra. Kérlek, ne tartozz azok közé, akik a cipő megvásárlásával úgy vélik, mindent megtettek gyermekük lábáért.
Sportoltasd, vagy tornáztasd, hogy ne csak a lábak külső megtámasztása, hanem a láb izmainak megerősödése is segítse a gyógyulást.

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…