Alex szürke kislány cipő

20595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A supinált Memo Alex szürke kislány cipő a lányos Karat modelleket váltja le webáruházunk virtuális polcain. Első pillantásra állíthatjuk, hogy bár ismerősnek tűnnek ezek a gyermek bakancsok, a ráncfelvarrás sikerült. Az új cipők divatos megjelenése és kellemes színösszeállítása jól használhatóvá teszi őket.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Az Alex szürke kislány cipő megjelenése

A felhasznált bőrök sötét színárnyalata őszi-téli és tavaszi használat esetén kevésbé érzékeny a “koszolódásra”. A cipők orr része egy orrvédő jellegű felvarrást kapott, ami a kislány modellek esetében inkább csak díszítő elemnek tekinthető. A felhasznált lakkbőr ugyanis a sérülésekre érzékenyebb. Ezért, ha a kislányod szeret focizni, vagy motorozni, akkor mindenképpen ajánlom cipő orr védők használatát ilyenkor.

Az Alex szürke kislány cipő diagnosztikai talpának a szürke-fehér színösszeállítása remekül illik a felsőrész színéhez.
A cipők alapszínével harmonizáló színű varrások és apró bőr díszítő elemek, például a felső tépőzáron látható kis rózsaszín virág, igazán különlegessé teszik a bakancs megjelenését.  A látvány mellett gyerekcipők esetén nagyon fontos a megfelelő anyaghasználat is. Nézzük, hogy ebben mit tud nyújtani ez a Memo gyerek bakancs

Anyaghasználat

Nem kérdés, hogy a supinált Memo Alex szürke kislány cipő gyártása során is csak természetes bőrt használtak a lábbal közvetlenül érintkező részek elkészítése során. A belső bélés kimagasló nedv szívó képességgel rendelkező kecskebőr. Ez segít szárazon tartani gyermeked lábát. A külső bokszbőr fokozottabb vízállósággal rendelkezik. Ezért jó választás az őszi téli csapadékosabb időszakokra.

Természetesen azt tudnunk kell, hogy vízálló bőrcipő nem létezik! Ahhoz, hogy minél tovább ellen tudjanak állni a víz mindent átitató hatásának ápolásra szorulnak. Ez történhet a cipő színének megfelelő, vagy átlátszó zsíros cipőápoló krémmel, vagy impregnáló spray használatával.

Az Alex szürke kislány cipő tulajdonságai:

Felépítését tekintve minden fontos elemet tartalmaz, amit egy egészséges szupinált cipőt jellemez. Sőt, néhány fontos jellemzőjével ezen jelentősen túlmutat, de erről kicsit később. Lássuk a részleteket:

  • Jó nedv szívó képességű természetes bőr alapanyag
  • Stabil rögzítést biztosító erősített kéreg
  • Puha szivacs gallér a bokák körül
  • Rugalmas, supinációt tartalmazó gumitalp
  • Stabil rögzítést biztosító tépőzárak
  • Diagnosztikai talprész.

A diagnosztikai talppal kapcsolatosan figyelmedbe ajánlom a Memo cipőket bemutató cikkünket.  Ez a supinált cipők között egyedülálló módon lehetőséget biztosít arra, hogy 2 hét használat után ellenőrizni tudd: elég-e a cipő által biztosított korrekció. Szükség esetén a lábállást további betétekkel tudjuk javítani.

Összefoglalás

Az új supinált Memo Alex szürke kislány cipő divatos és egészséges választás gyermeked lábára.  A szupinált kivitel megfelelő támasztást, a felhasznált alapanyagok pedig egészséges környezetet nyújtanak a lábaknak.
Ráadásul a cipők formája is elég divatos ahhoz, hogy ne kellejen gyermekeddel közelharcot folytatnod azért, hogy legyen kedves vegye már fel!
A lábállás javulásához ajánljuk, hogy benti cipőként válasszatok a Memo szépséges szandáljai közül egyet.
Végül kénytelen vagyok ismételten felhívni a figyelmedet egy nagyon fontos dologra. Kérlek, ne tartozz azok közé, akik a cipő megvásárlásával úgy vélik, mindent megtettek gyermekük lábáért.
Sportoltasd, vagy tornáztasd, hogy ne csak a lábak külső megtámasztása, hanem a láb izmainak megerősödése is segítse a gyógyulást.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

szürke

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…