Supinált szandálcipő

A supinált szandálcipő egy jól használható átmenetet biztosít a supinált szandál és a supinált cipő kategória között. Jól szellőzik, és megfelelő védelmet nyújt a lábnak.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A supinált szandálcipő jellemzői:

Természetesen a zárt orrú supinált szandál felépítése is megfelel a supinált talpú gyermekcipőkkel szemben állított összes követelménynek.  Tartalmazzák a Thomas sarkat ( úgymint a belső oldalon előrevezetett és belső emeléssel rendelkező sarkat), az erősített kérget, és a természetes alapanyagok használatát.

A szupinált szandálcipők az utóbbi időszakban kissé háttérbe szorultak, pedig véleményem szerint sokkal többet lehetne őket használni. A kereslet csökkenése miatt a gyártók is visszafogottabban fejlesztik ezeket a zárt szandálokat.

Egy supinált zárt orrú szandál nagyobb védelmet nyújt mozgékony gyermeked lábujjainak a sérülésekkel szemben, A szellősebb „szabásmintának ” köszönhetően pedig nyári időszakban is, de beltéri például óvodai használat során is nagyon jól szellőzik

Jelenlegi kínálatunkban a Salus szandálcipőit, és a Maus szandálcipőjét találod meg, de rövidesen a Memo elsősorban kislányoknak készülő zárt orrú szandáljai is elérhetőek lesznek,

A tartalom vége

A tartalom vége