Fiú Polo Junior Memo cipő

20995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A fiú Polo Junior Memo gyerekcipő kék színben, tavaszi-őszi kivitelben készül. Jellemzője a magas minőség, kényelmes viselet.  A kifejezetten modern, sportos formájú szupinált talpú cipő még a nagyobb gyerekek között is sikert arathat.

  • diagnosztikai talp
  • strapabíró bőr külső
  • nedvszívó bőr bélés
  • három tépőzár
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • puha szivaccsal bélelt nyelvrész
  • további korrekció lehetősége.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Fiú Polo Junior Memo cipő – külső jegyek

A Polo Junior Memo gyerekcipő megjelenésével magasan kiemelkedik a szupinát talpú cipők közül. A cipő orrától a sarkáig sportos egyediséget sugároz. A tervezők munkája minden dicséretet megérdemel. A Memo gyerek cipők megálmodója és gyártója egy Lengyel ortopéd sebész kolléga. Szakmai tudásával biztos hátteret nyújt a cégnek, és biztosítéka annak, hogy a cipők nem csak jól néznek ki, de egészségesek is.

Esetünkben nem csak a tervezőket illeti elismerés. A kivitelezés is első osztályú. Minőségi alapanyagok felhasználásával készülő supinált talpú egészséges gyermekcipőt foghatunk a kezünkbe.
A külső felülete festett színbőr, ízlésesen összeállított színezéssel.

A cipő belső értékei

A belső bélése kitűnő nedvszívó képességgel rendelkező kecskebőr. Magába szívja a keletkező izzadtságot, szárazon tartja a gyermeke lábát.
Az öntött formatalp már tartalmaz egy 3 mm-es döntést. Ez kiegészítő betétekkel fokozható. És ha már a talpnál járunk feltétlenül meg kell említenünk a talpat egyedivé tevő formát, ami lehetőséget ad a gyerekláb hibás állásának a diagnosztizálására.

A sarokcsontot erősített kéreg rögzíti az ideális helyzetben. A bokacsontok felett, valamint a cipőszár felső peremén a belső oldalon puha szivacs betét és szivacs gallér biztosít kényelmes viseletet. A párnázott rész védi a kül és bel boka csúcsot, valamint az Achilles ínat. A cipő nyelve is tartalmaz egy szivacs bélést a kényelmes viselhetőség érdekében.
A cipő lábra igazításában mérettől függően 2 vagy 3 tépőzár segít.
A fiú Polo Junior Memo cipő orrészen speciális kopó réteg található, ami megvédi a cipő orrészét a sérülésektől, mindennapi használat során.

Diagnosztikai talp – a rendszer lelke

A talp specialitása a diagnosztikai rész. Ez 10-14-nap használat után megmutatja, hogy elegendő-e a korrekció, amit a cipő alaphelyzetben biztosít. Amennyiben ez még nem volna elégséges a Memo rendszernek köszönhetően a láb állása tovább javítható speciális betétekkel. Ezzel támogatva a lúdtalp elleni küzdelmünket.
Ha érdekel, cikkünkben bővebben is olvashatsz a Memo diagnosztikai és terápiás rendszerének a lényegéről.
Ha még tovább nézelődnél, figyelmedbe ajánljuk a többi Memo cipőnket, vagy a supinált talpú Memo szandálokat.
Teljes supinált cipő kínálatunk átböngészésével más gyártók termékeit is megtekintheted.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

szín

kék

Gyártó

Érdekelhetnek még…