Memo téli cipő

A Memo téli cipő és gyermeked együtt megállíthatatlan párost alkotnak, ha egy kis játékról van szó a friss hóban!

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • Memo Davos fiú supinált téli csizma kék-szürke színben, bundabélésselMemo Davos fiú supinált téli csizma kék-szürke színben, bundabéléssel, belső oldal

  Memo Davos fiú supinált téli csizma

  29995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A tél közeledtével érdemes gondoskodni a gyermeked lábának kényelméről és melegéről, hogy a szabadban tartózkodás érdekes kaland legyen. A Memo Davos inspirációja Svájc. A téli sportok és a hegycsúcsokra nyíló csodálatos kilátás szerelmeseinek paradicsoma. Éljétek át ti is gondtalanul a tél szépségeit!

 • Kislány Memo Davos supinált téli csizmaKislány Memo Davos supinált téli csizma belső oldal

  Kislány Memo Davos supinált téli csizma

  29995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  A tél közeledtével érdemes gondoskodni a gyermeked lábának kényelméről és melegéről, hogy a szabadban tartózkodás érdekes kaland legyen. A kislány Memo Davos inspirációja Svájc. A téli sportok és a hegycsúcsokra nyíló csodálatos kilátás szerelmeseinek paradicsoma. Éljétek át ti is gondtalanul a tél szépségeit!

 • Malmo sötétkék bakancs oldalrólMalmo sötétkék bakancs belsőoldalról

  Malmo sötétkék bakancs – Memo

  25995 Ft26995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

   Bemutatjuk a Malmo sötétkék bakancsot, amely nem csupán egy egyszerű túrabakancs – ez egy olyan lábbeli, amely minden helyzetben helyt áll! A Malmo bakancsok fiúk és lányok számára készültek, és nemcsak külsejükkel tűnnek ki, hanem kényelmet is biztosítanak városi séták során, még a hideg napokon is.

  • Divatos megjelenés
  • Minőségi kivitelezés
  • Prémium alapanyagok
  • Meleg posztó bélés
 • Malmo rózsaszín kislánybakancs oldalrólMalmo rózsaszín kislánybakancs belsőoldalról

  Malmo rózsaszín kislánybakancs – Memo

  25995 Ft26995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

   Fedezd fel a Malmo rózsaszín kislánybakancsot, ami nem csupán egy egyszerű túrabakancs – ez a lábbeli minden alkalomra tökéletes választás! A Malmo bakancsok megjelenése és sötét rózsaszíne garantáltan magára vonja a tekinteteket, legyen szó városi sétákról vagy hideg téli napokról.

  • Szuper forma
  • Minőségi kivitelezés
  • Prémium alapanyagok
  • Posztó bélés
 • Chelsea szupinált talpú kislány csizma oldalrólChelsea szupinált talpú kislány csizma belső oldalról

  Chelsea szupinált talpú kislány csizma

  21995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

  Fedezd fel a Chelsea szupinált talpú kislány csizmát a Hétmérföldes Gyermekcipő webáruházban! Ezen cipők varázsa a 19. századba repít vissza, miközben stílust és kényelmet visznek a kislányok mindennapi öltözködésébe. Az eredetük a londoni utcákon gyökerezik, ahol a kényelem és az elegancia találkozott.

A Memo téli cipő kínálatában a bunda béléssel ellátott típusok a leghidegebb napokon is védik gyermeke lábát. A magas minőségű impregnált bőr és a magasan felvarrt nyelv kialakítás megakadályozza, hogy a cipőbe hó, vagy hólé kerüljön. A supinált hótaposó vízálló képessége cipőápolókkal tovább  javítható.
A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően már kicsi gyermekek is önállóan tudják felvenni ezeket a cipőket. A csúszásgátlós talp kialakítás, és a rávarrt fényvisszaverő csíkok fokozzák a gyermek biztonságát.
Természetesen ezen kívül a Memo cipő minden jó tulajdonságával rendelkezik, bele értve a diagnosztikai talpat ( Memo Polo esetében ), és a betétekkel való további korrekció lehetőségét! Ne hagyja gyermekét felfázni, válasszon Neki egy Bundás Memo cipőt!
Nézd meg a többi bundás cipőnket is illetőleg figyelmedbe ajánljuk a téli használatra javasolt bélelt illetőleg béleletlen zárt cipőinket

A tartalom vége

A tartalom vége