Memo Davos fiú supinált téli csizma

29995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A tél közeledtével érdemes gondoskodni a gyermeked lábának kényelméről és melegéről, hogy a szabadban tartózkodás érdekes kaland legyen. A Memo Davos inspirációja Svájc. A téli sportok és a hegycsúcsokra nyíló csodálatos kilátás szerelmeseinek paradicsoma. Éljétek át ti is gondtalanul a tél szépségeit!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A supinált talpú, bundabélésű meleg téli csizma a Memo Davos különösen ajánlott azoknak a gyermekeknek, akik a téli, havas időszak minden varázsát szeretnék kiélvezni. Magas szárának és a cipőnyelv kialakításának köszönhetően védi a kicsi lábát a hó és hólé bejutásától. Divatos megjelenésével ezen a télen biztosan a kedvencetek lesz!

Megjelenés:

Kiváló minőségű impregnált bőrből készült, szolid fiús színezése alkalmassá teszi arra, hogy szinte minden stílushoz felvehető legyen. A fekete-szürke és sötétkék színek kombinációja vagány fiús megjelenést biztosít. A cipő magasan felvarrt a nyelvén nagy Memo logó látható. A cipő talpa körben magasan felhúzódik ami az orr kopását segíti megelőzni.

Memo Davos fiú supinált téli csizma életkép

A Memo Davos supinált téli csizma tulajdonságai:

A cipő legfontosabb eleme a szupinációt tartalmazó talprész, ami az erősített kéreggel együtt biztosítja a sarok dőlés helyreállítását és megtartását. A talp külső felszíne csúszásmentes kialakítású, ami javítja a cipő tapadását síkosabb, havas talajon is. Ezzel együtt viszont hiányzik a talpról a diagnosztikai réteg. Az impregnált bőr védi a lábakat a nedvességtől, a vastag bundabélés pedig a hidegtől.

A 3 tépőzárnak köszönhetően már óvodás gyermekek is önállóan tudják felvenni ezt a könnyű téli csizmát. De ez a három tépőzár biztosítja azt is, hogy a cipőt pontosan a gyermeked lábára tudjátok állítani!

Összefoglalás:

A Memo Davos fiú supinált téli cipő átgondolt felépítése, és a gondosan kiválogatott alapanyagok felhasználása egy az őszi-téli szezonra szánt tökéletes cipőt eredményeztek. Egészséges viselet az óvoda udvarán, kiránduláson vagy a szánkópályán egyaránt. Óvjuk együtt gyermeked lábát a Memo Davos supinált csizmával.

Nem

Méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

szín

kék

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…