S27 Maus bélelt fiúcipő

10994 Ft13695 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az S27 Maus bélelt fiúcipő a legmagasabb szárral rendelkező bundás supinált cipő. Meleg báránybőr bélése hideg téli napokon sem hagyja cserben viselőjét. Vidám minták, puha, döntést tartalmazó talp. Egyértelműen jó választás! Az emelt orrész jelentős védelmet nyújt a cipőnek. Persze a motorozást ez sem éli túl 🙂 Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • báránybőr bélés
  • Supinált műanyag talp
  • Kényelmes forma
  • két tépőzár-

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: S27_Maus_bélelt-Fiu Kategóriák: , Címkék: , ,

Az S27 Maus bélelt fiúcipő büszkélkedhet a legmagasabb szárral a supinált cipők kínálatában. A rövid csizma magasságát elérő szár két tépőzárral rögzíthető a gyerek lábán. Ennek a segítségével vékonyabb és vaskosabb bokák esetén is jól beállítható a cipő bősége. Ezzel eleget tesz a cipő a szupinált cipőkkel szemben állított egyik fontos feltételnek, ami a sarokcsont stabil rögzítése a helyreigazított állásban. Mivel ugyanez nem mondható el például a cipzárral zárható supinált talpú csizmákról, személy szerint azokat csak korlátozottan tartom alkalmasnak erre a feladatra.

S27 Maus bélelt fiúcipő megjelenése:

Bár az alapforma változatlan, a modell mégis szezonról szezonra megújul. Az S27 Maus bélelt csizma is a mai napig egyedülálló új Maus talpat kapta meg. Az úgynevezett új talp orr része megemelt, így védi a cipő orrát a sérülésektől. Persze a motorozással járó sérüléseknek ez sem tud ellen állni. Fokozatosan áttért a gyártó a bőr színével harmonizáló gumitalpakra. Ez jelentősen emeli a cipők megjelenését.

A téli cipő felépítése:

A sarokdöntést az öntött talp belső része tartalmazza. Ezért az kívülről nem látható. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő. A téli hideg ellen meleg báránybőr bélés védi a viselőjét

Összefoglalás:

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok régi talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.
A felhasznált anyagok minősége a „szupinált felépítése”, valamint báránybőr bélése miatt alkalmas hideg téli napokon való használatra!
A hasított bőr változatok mérsékelten vízállóak.  Használj Protector Spray-t a vízálló képesség fokozásához.
A kislányos S27 Maus bélelt cipőket itt találod meg.

Nem

Méret

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

szín

barna, kék, szürke

Gyártó

Érdekelhetnek még…