S27 Maus bélelt fiúcipő

15795 Ft16495 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az S27 Maus bélelt fiúcipő a legmagasabb szárral rendelkező bundás supinált cipő. Meleg báránybőr bélése hideg téli napokon sem hagyja cserben viselőjét. Vidám minták, puha, döntést tartalmazó talp. Egyértelműen jó választás! Az emelt orrész jelentős védelmet nyújt a cipőnek. Persze a motorozást ez sem éli túl 🙂 Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • báránybőr bélés
 • Supinált műanyag talp
 • Kényelmes forma
 • két tépőzár-

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: S27_Maus_bélelt-Fiu Kategóriák: , Címkék: , ,

Az S27 Maus bélelt fiúcipő büszkélkedhet a legmagasabb szárral a supinált cipők kínálatában. A rövid csizma magasságát elérő szár két tépőzárral rögzíthető a gyerek lábán. Ennek a segítségével vékonyabb és vaskosabb bokák esetén is jól beállítható a cipő bősége. Ezzel eleget tesz a cipő a szupinált cipőkkel szemben állított egyik fontos feltételnek, ami a sarokcsont stabil rögzítése a helyreigazított állásban. Mivel ugyanez nem mondható el például a cipzárral zárható supinált talpú csizmákról, személy szerint azokat csak korlátozottan tartom alkalmasnak erre a feladatra.

S27 Maus bélelt fiúcipő megjelenése:

Bár az alapforma változatlan, a modell mégis szezonról szezonra megújul. Az S27 Maus bélelt csizma is a mai napig egyedülálló új Maus talpat kapta meg. Az úgynevezett új talp orr része megemelt, így védi a cipő orrát a sérülésektől. Persze a motorozással járó sérüléseknek ez sem tud ellen állni. Fokozatosan áttért a gyártó a bőr színével harmonizáló gumitalpakra. Ez jelentősen emeli a cipők megjelenését.

A téli cipő felépítése:

A sarokdöntést az öntött talp belső része tartalmazza. Ezért az kívülről nem látható. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő. A téli hideg ellen meleg báránybőr bélés védi a viselőjét

Összefoglalás:

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok régi talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.
A felhasznált anyagok minősége a “szupinált felépítése”, valamint báránybőr bélése miatt alkalmas hideg téli napokon való használatra!
A hasított bőr változatok mérsékelten vízállóak.  Használj Protector Spray-t a vízálló képesség fokozásához.
A kislányos S27 Maus bélelt cipőket itt találod meg.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , , ,

szín

, , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Maus bundás cipő 12,6 13,2 13,7 14,2 14,9 15,6 16,2 17 17,7 18,2 18,9 19,6 20,3 20,8 21,8

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…