S27 Maus bélelt cipő

8994 Ft11995 Ft

Az S27 Maus bélelt cipő a legmagasabb szármagassággal rendelkező bundás supinált cipő. Meleg báránybőr bélése hideg téli napokon sem hagyja cserben viselőjét. Vidám színek, puha, döntést tartalmazó talp. Egyértelműen jó választás! Az emelt orrész jelentős védelmet nyújt a cipőnek. Persze a motorozást ez sem éli túl 🙂 Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • báránybőr bélés
  • Supinált műanyag talp
  • Kényelmes forma
  • két tépőzár-
Törlés
Mérettáblázat
Cikkszám: S27_Maus_bélelt Kategóriák: , Címkék: ,

Az S27 Maus bélelt cipő büszkélkedhet a legmagasabb szárral a supinált cipők kínálatában. A rövid csizma magasságát elérő szár két tépőzárral rögzíthető a gyerek lábán. Ennek a segítségével vékonyabb és vaskosabb bokák is jól rögzíthetőek. Ezzel eleget tesz a cipő a szupinált cipőkkel szemben állított egyik fontos feltételnek. Bár az alapforma változatlan, a modell mégis szezonról szezonra megújul.

Az S27 Maus bélelt cipő is a mai napig egyedülálló új talpat kapta meg. Az úgynevezett új talp orr része megemelt, így védi a cipő orrát a sérülésektől.

A sarokdöntést az öntött talp belső része tartalmazza. Ezért az kívülről nem látható. A puha talpbélés kényelmet biztosít a talpacskáknak. Két tépőzárával biztosan rögzíthető a kicsik lábán. Méretesebb kaptafájának köszönhetően vaskosabb lábacskákra is megfelelő. A téli hideg ellen meleg báránybőr bélés védi a viselőjét

Fokozatosan áttér a gyártó a bőr színével harmonizáló gumitalpakra. Ez jelentősen javítja a cipők megjelenését.

Fontos arra odafigyelniük, hogy a szandálok régi talpának, és a cipők új orrvédős talpának nem azonos a belső hossza. Választáskor kérem ellenőrizzék.

A felhasznált anyagok minősége a “szupinált felépítése”, valamint báránybőr bélése miatt alkalmas hideg téli napokon való használatra!

A hasított bőr változatok mérsékelten vízállóak.  Használj Protector Spray-t a vízálló képesség fokozásához.

Nem

,

méret

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

szín

barna, beige, bordó, fekete, kék, rózsaszín, szürke

Gyártó