Magas szárú dr Leo bélelt fiúcipő

9995 Ft11895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Dr Leo lábbelik kezdetektől fogva jelen van a szupinált gyermekcipők kínálatában.  A minőségi kivitelezés és a megbízhatóság jellemzi őket. Fontos tulajdonságok:

 • Bőr felsőrész
 • Meleg bélés
 • Szupinált talp
 • Két tépőzár

A gyártóval felépített szoros együttműködésünknek köszönhetően a magasszárú dr Leo bélelt fiúcipő esetében lehetőség van egyedi kérések teljesítésére! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Egyedi igényeit átlagosan két hét határidővel tudjuk vállalni!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: MSZ_Leo_cipo-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Egy remek bélet szupinált téli bakancs téli napokra

A magas szárú dr. Leo bélelt fiúcipő a boka fölötti magas szárának, és a bunda bélésnek köszönhetően kiváló választás a hideg téli napokra.
Általánosságban elmondható, hogy a szupináló gyerekcipők készítésére Nubuk bőrt használnak a gyártók. Ennek a cipőnek a készítéséhez mégis boksz bőrt választottunk. A magyarázat egyszerű. A Nubuk bőrnek nagyobb a kopásállósága, viszont a boksz bőr kevésbé hajlamos az átázásra. És ez a képessége egy egyszerű cipőkrémmel  tovább javítható.

A dr Leo bélelt fiúcipő megjelenése:

A dr Leo bélelt fiúcipő sötétkék alapszínén jól mutat a sötétzöld magas gallér. A bakancs kényelmes rögzítését a gyerek lábán két tépőzár biztosítja. A felső tépőzárra a gyártó logója került felvarrásra. A fekete talpon körülfutó világoskék ráma és a színes cérnával történő varrás további játékosságot ad a cipő megjelenésének.

A bakancs tulajdonságai:

A talp supinált kivitelű, a sarok a belső oldalon előre vezetett. A sarokrészen erősített kéreg tartja meg korrigált helyzetben a sarokcsontot.
A bunda bélésnek köszönhetően gyermeked lába biztosan nem fog fázni.
A cipő átázása, illetőleg a láb intenzívebb izzadása esetén biztosítani kell a bakancs teljes kiszáradását két használat között.

Összefoglalás:

Alapkivitelben fiúk számára kék színben kapható a bélelt cipő, de áruházunk számára más színben elkészíti a gyártó.  Rövidebb szármagassággal is készül ez a modell, amit itt tekinthet meg: dr Leo bélelt tépőzáras cipő. A terméket minőségi kivitelezés és jó ár jellemzi.

A lányok számára készülő bordó modellt itt találod meg.

A magas szárú dr. Leo bélelt fiúcipő egészséges, meleg viseletet biztosít gyermeküknek a zord időjárási viszonyok között is.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
dr. Leo 12,2 12,8 13,5 14,2 14,8 15,6 16,3 17 17,7 18,5 19,2 19,8 20,4 20,8 21,5 22,2 22,8
centiméterben megadott értékek

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…