Tobi fűzős fiúcipő – Memo

20995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Ismerd meg a Tobi fűzős fiúcipőt, az első alacsony szárú fűzős csizmát vagy zipzárral is ellátott bakancsot a  Memo kínálatából, ami már elérhető a Hétmérföldes Gyermekcipő webáruházában! Ez a cipő ideális választás a hűvösebb őszi – tavaszi időszakban, és a nem túl fagyos téli napokon is. A sötétkék szín kontrasztos piros részletekkel bármilyen ruházathoz remekül passzol. Legyen szó családi kirándulásról vagy óvodai játékidőről, esetleg egyszerűen csak iskolába járásról,  a Tobi cipő mindig stílusos megjelenést biztosít kisfiadnak!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

Tobi fűzős fiúcipő sötétkék bordó színben vidám életképTobi fűzős fiúcipő

Alig találunk a gyerekcipők kínálatában fűzős kivitelűt. Ennek a legfőbb oka véleményem szerint a napjainkra jellemző rohanás. A szülőknek nincs ideje bekötni gyermeke cipőjét, arra pedig pláne nincs, hogy megtanítsa a kicsit a cipőfűző megkötésének a fortélyára. Pedig a fűző sokkal pontosabb illesztést és stabilitást adhat a cipőnek mint a tépőzár.
Ezért örülök nagyon a Memo új cipőmodelljének. Ha van időtök, tanulhatjátok a cipő bekötését, de ha siettek, a 2 cipzár segítségével gyorsan fel- és levehetitek ezt a divatos lábbelit. 

Főbb jellemzők:

 1. Szupinált Sarok: A Tobi cipő supinált sarokkal rendelkezik, ami segít a lábboltozat kialakításában és hozzájárul a megfelelő lábtartás biztosításához a sarokcsont dőlésének a helyreállításával.
 2. Diagnosztikai Talp: A Tobi cipő diagnosztikai talppal rendelkezik, ami segít ellenőrizni az elért korrekció megfelelőségét.  2 hét használat után a kopó réteg ellenőrzésével meghatározható, hogy elegendő-e a cipőben lévő döntés, vagy esetleg Memo betétek használata szükséges.
 3. Erősített kéreg: Az erősített kéreg kiváló tartást biztosít a lábnak, és hosszú élettartamot garantál a cipőnek.
 4. Fűzős kivitel: Segít a cipőt pontosan a lábhoz alakítani és egyúttal a kéz-szem koordináció és a motoros készségek fejlesztésében is segít, a cipő bekötésének a gyakorlásával.
 5. Gyors Zárás Cipzárral: A cipő mind a külső, mind a belső oldalán cipzárral rendelkezik, így könnyen fel- és levehető. A cipzár rögzítése tépőzárral még biztonságosabbá teszi a használatot.

A Tobi fűzős fiúcipő a Memo hagyományosan magas minőségét és innovációját tükrözi. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendelj egy párat a Hétmérföldes Gyermekcipő webáruházából ma! Ezzel garantálhatod, hogy a gyermeked lába egészségesen és kényelmesen fejlődjön, miközben stílusosan és biztonságosan jár minden nap.

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…