Maus bélelt fiú babacipő

13995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Maus bélelt fiú babacipő már az első lépésektől segít a kicsiknek. A márka modelljei csaknem a felnőtt korig kísérik a gyerekeket. Most már télen is választhatja ezeket a cipőket.  Hű társa lehet gyermekének az első önálló lépések megtétele során a Maus bélelt első lépés cipő. Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • Bunda bélés
 • Puha, hajlékony gumi talp
 • Fűzős kivitel

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

A járás tudományának elsajátítása fantasztikus élmény gyermeknek, szülőnek! Persze a nagyszülőkről sem szabad elfelejtkezni :-).

Ezekben az élményekben főszereplő a gyermek idegrendszere, lábacskájának csontozata, és izomzata. Ideális esetben „kaszkadőr” igénybevétele nélkül végig jut a kicsi ezen a fejlődésen és szalad, mint egy csikó. Néha a körülmények viszont segítség használatát teszik szükségessé különösen hideg őszi – téli napokon. Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés, egy kis melegség.

A Maus bélelt fiú babacipő bemutatása:

Ehhez kiváló választás a Tanoda Kft Maus cipőinek járástanuláshoz szánt téli modelljei. A Maus bélelt fiú babacipő már 16-tól 19-es méretig elérhető meleg bundabéléssel.

A természetes bőrből készülő cipőcskék magas enyhén erősített kéreggel, rugalmas gumitalppal kerülnek gyártásra. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot hosszan nyíló fejrész és fűzős rögzítés biztosítja. A vidám fiús színek, és a kedves felvarrt minták – például a kedvelt focilabda – divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha bundabélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját, és természetesen melegen is tartja. Fújhat a szél, eshet a hó, ez már nem akadálya a lépéseknek és a futásnak.

Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem szupináltak. A talp kiképzésük egyenes – azaz a cipő haránt emelést, és hosszemelést sem tartalmaz.

Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás időszakára. Tegyék bátran próbára a Maus bélelt első lépés cipőt télen is!

Nem

Méret

, , ,

szín

,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Érdekelhetnek még…