K11 Maus első lépés szandál

7995 Ft8495 Ft

K11 Maus első lépés szandál már az első lépésektől kísérik a gyerekeket. Az első lépés szandált 16-19 -es méretben készítik.  Hű társa lehet gyermekének az első önálló lépések megtétele során. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Három pánt csattal.
 
 
 
 
 
 
Törlés
Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

A járás tudományának elsajátítása fantasztikus élmény gyermeknek, szülőnek!

Ezekben az élményekben főszereplő a gyermek idegrendszere, lábacskájának csontozata, és izomzata. Ideális esetben „kaszkadőr” igénybevétele nélkül végig jut a kicsi ezen a fejlődésen és rövidesen szalad, mint egy csikó. Normál esetben én magam nem tartom szükségesnek cipő használatát a járástanuláshoz. Egy gumitappancsos zokni megteszi. Ebben könnyedén mozognak a kicsi lábujjai és erősödnek az izmai. Néha a körülmények viszont segítség használatát teszik szükségessé: hideg őszi – téli napokon, hűvös járólapon, vagy éppen tűzforró aszfalton.
Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés.

Ilyenkor kap szerepet az első lépés szandál:

Ehhez kiváló társak a Tanoda Kft Maus cipőinek járástanuláshoz szánt modelljei. A K11 Maus első lépés szandál Magyarországon elsőként már 16-tól 19-es méretig elérhető.

A természetes bőrből készülő K11 Maus első lépés szandál magas kéreggel, rugalmas gumitalppal kerül forgalomba. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot és stabil rögzítést 3 pánt biztosítja. A csatok megakadályozzák, hogy a kicsik játékból levegyék őket. A vidám színek, kedves forma divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját.

Bár a szandál talpa már ad némi tartást a gyermek lábának, elég puha ahhoz, hogy a lábujjak munkáját jelentősen ne akadályozza, így nem gátja a lábszárizmok és kis lábizmok fejlődésének nem.
Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem supináltak.

Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás időszakára. Tegyék bátran próbára a Maus első lépés szandált!

Mérettáblázat

Maus első lépés szandál mérettáblázat

Méret16171819
Talphossz ( cm)11,211,612,312,9

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.

Nem

fiú, lány

méret

16, 17, 18, 19

szín

barna, bordó, fehér, kék, lila, piros, rózsaszín, szürke

Gyártó

Maus

Malcare WordPress Security