K11 fiú babaszandál – Maus

11795 Ft tartalmazza az ÁFA-t

K11 fiú babaszandál már az első lépésektől kísérik a gyerekeket. Az első lépés szandált 16-19 -es méretben készítik.  Hű társa lehet gyermekének az első önálló lépések megtétele során. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Három pánt csattal.

A kislány K11 szandált itt találod.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A járás tudományának elsajátítása fantasztikus élmény gyermeknek, szülőnek!

Ezekben az élményekben főszereplő a gyermek idegrendszere, lábacskájának csontozata, és izomzata. Ideális esetben „kaszkadőr” igénybevétele nélkül végig jut a kicsi ezen a fejlődésen és rövidesen szalad, mint egy csikó. Normál esetben én magam nem tartom szükségesnek cipő használatát a járástanuláshoz. Egy gumitappancsos zokni megteszi. Ebben könnyedén mozognak a kicsi lábujjai és erősödnek az izmai. Néha a körülmények viszont segítség használatát teszik szükségessé: hideg őszi – téli napokon, hűvös járólapon, vagy éppen tűzforró aszfalton.
Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés.

Ilyenkor kap szerepet a K11 fiú babaszandál:

Ehhez kiváló társak a Tanoda Kft Maus cipőinek járástanuláshoz szánt modelljei. A K11 Maus első lépés szandál Magyarországon elsőként már 16-tól 19-es méretig elérhető.

A természetes bőrből készülő K11 fiú babaszandál magas kéreggel, rugalmas gumitalppal kerül forgalomba. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot és stabil rögzítést 3 pánt biztosítja. A csatok megakadályozzák, hogy a kicsik játékból levegyék őket. A vidám színek, kedves forma divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját. A kék színű szandál játékos megjelenését a hátsó részre felvarrt gomba minta biztosítja.

Bár a szandál talpa már ad némi tartást a gyermek lábának, elég puha ahhoz, hogy a lábujjak munkáját jelentősen ne akadályozza, így nem gátja a lábszárizmok és kis lábizmok fejlődésének nem.
Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem supináltak.

Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás időszakára. Tegyék bátran próbára a Maus első lépés szandált!

Nem

Méret

, , ,

szín

, ,

Gyártó

Érdekelhetnek még…