Bambi fiú szandálcipő – Memo

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Bambi fiú szandálcipő a járás tanulása során és azt követő időszakban óvja a gyereked lábát az első játékos, kalandos utakon. A szandálcipő 18-21 méretben készül. Stabilan tartja a bokát, de a láb elülső részének szabad mozgást enged. Minden érzékeny pont felett puha szivacs párna található. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Három tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Memo babacipők járni tanuló gyermekek számára készülnek. Nem rendelkeznek diagnosztikai talppal, mivel elsődleges funkciójuk a megelőzés. Ezt a megfelelő mozgékonyságot biztosító puha borítású talppal, és a boka stabil rögzítését biztosító sarokrésszel érik el. Az első kilométerek leküzdésében megbízható társa lesz gyermekednek.

Bambi fiú szandálcipő megjelenése:

Ma már elég ritkán látható szandálcipő forma. Pedig biztos védelmet nyújt a kicsik lábainak, miközben a láb megfelelő szellőzését is biztosítják.
A szürke – zöld színű cipőcskét 3 tépőzárral lehet a kisfiad lábához állítani. A tépőzárak végét zöld színű betétek díszítik. A felső tépőzáron és a cipő hátsó részén beégetett Memo felirat segíti az azonosítást.

Tulajdonságok:

A természetes bőrből készülő Bambi fiú szandálcipő kényelmes és biztonságos viselet a járás kezdetén gyermekednek. A relatíve vékony és rugalmas talp döntést, és diagnosztikus réteget sem tartalmaz. A talpacska alatt puha bélés, valamint a külső és belső boka magasságában szivacs védelem található. A gallér hátsó peremén szintén puha szivacsgallér biztosít védelmet az Achilles ínnak.

A sarokcsont körüli erősített kéreg található, ez segít az elindulás időszakában gyakran észlelhető boka bedőlés helyreállításában, megtartásában.

Bambi fiú szandálcipő életkép

Összefoglalás:

A Bambi fiú szandálcipő újabb remek választás a járás kezdetén járó gyermekednek. Megfelelő védelmet nyújt, stabil és könnyű.  Ráadásul vagány fiús megjelenésű.

Nem

Méret

, , ,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…