Bambi fiú szandálcipő – Memo

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Bambi fiú szandálcipő a járás tanulása során és azt követő időszakban óvja a gyereked lábát az első játékos, kalandos utakon. A szandálcipő 18-21 méretben készül. Stabilan tartja a bokát, de a láb elülső részének szabad mozgást enged. Minden érzékeny pont felett puha szivacs párna található. Jellemzői:

 • Bőr felsőrész
 • Bőr bélés
 • Puha, hajlékony gumitalp
 • Három tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

 • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
 • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
 • Check Mark Biztonságos fizetés

A Memo babacipők járni tanuló gyermekek számára készülnek. Nem rendelkeznek diagnosztikai talppal, mivel elsődleges funkciójuk a megelőzés. Ezt a megfelelő mozgékonyságot biztosító puha borítású talppal, és a boka stabil rögzítését biztosító sarokrésszel érik el. Az első kilométerek leküzdésében megbízható társa lesz gyermekednek.

Bambi fiú szandálcipő megjelenése:

Ma már elég ritkán látható szandálcipő forma. Pedig biztos védelmet nyújt a kicsik lábainak, miközben a láb megfelelő szellőzését is biztosítják.
A szürke – zöld színű cipőcskét 3 tépőzárral lehet a kisfiad lábához állítani. A tépőzárak végét zöld színű betétek díszítik. A felső tépőzáron és a cipő hátsó részén beégetett Memo felirat segíti az azonosítást.

Tulajdonságok:

A természetes bőrből készülő Bambi fiú szandálcipő kényelmes és biztonságos viselet a járás kezdetén gyermekednek. A relatíve vékony és rugalmas talp döntést, és diagnosztikus réteget sem tartalmaz. A talpacska alatt puha bélés, valamint a külső és belső boka magasságában szivacs védelem található. A gallér hátsó peremén szintén puha szivacsgallér biztosít védelmet az Achilles ínnak.

A sarokcsont körüli erősített kéreg található, ez segít az elindulás időszakában gyakran észlelhető boka bedőlés helyreállításában, megtartásában.

Bambi fiú szandálcipő életkép

Összefoglalás:

A Bambi fiú szandálcipő újabb remek választás a járás kezdetén járó gyermekednek. Megfelelő védelmet nyújt, stabil és könnyű.  Ráadásul vagány fiús megjelenésű.

Nem

Méret

, , ,

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

 • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
 • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
 • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
 • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
 • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
 • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 18 19 20 21
Memo elsőlépés cipők 12 12,7 13,3 14
centiméterben megadott értékek

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…