Bambi kislány szandálcipő – Memo

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Bambi kislány szandálcipő a járás tanulása közben és azt követően óvja a gyereked lábát az első játékos, kalandos utakon. A szandálcipő 18-21 méretben készül. Arra tervezték, hogy stabilan tartsa a bokát, de az elő lábnak stabil mozgást engedjen. Minden érzékeny pont felett puha szivacs párna található. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Három tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A Memo babacipőket fiatal, járni tanuló gyermekek számára készítik. Ezért nem rendelkeznek diagnosztikai talppal, mivel elsődleges funkciójuk a megelőzés. Ezt a megfelelő mozgékonyságot biztosító puha borítású talppal, és a boka stabil rögzítését biztosító sarokrésszel érik el. Az első lépések megtételében megbízható társa lesz gyermekednek.

Bambi kislány szandálcipő megjelenése:

A ma már elég ritkán látható szandálcipő forma, biztos védelmet nyújt a lábaknak, miközben a láb megfelelő szellőzését is biztosítani tudja.
A mályva színű kis cipőt 3 tépőzárral lehet a kicsi lábához igazítani. A tépőzárak végét rózsaszín csillogós anyagból készült masni formájú mintával díszítették. A felső tépőzáron és a gallér hátsó részén Memo felirat segíti az azonosítást.

Tulajdonságok:

A természetes bőrből készülő kislány szandálcipő kényelmes és biztonságos viselet a járás kezdetén gyermekednek.
A relatíve vékony, rugalmas talp döntést, és diagnosztikus réteget sem tartalmaz. A talpacska alatt puha bélés, valamint a külső és belső boka magasságában szivacs védelem található. A gallér hátsó peremén szintén puha szivacsgallér védi az Achilles inat.
A sarokcsont körüli rész kérge erősített, így segít az elindulás időszakában gyakran észlelhető hibás bokadőlések helyreállításában, a sarokcsont megtartásában.

Bambi kislány szandálcipő életkép

Összefoglalás:

A Bambi kislány szandálcipő újabb kiváló lehetőséget biztosít járni tanuló gyermekek cipőkínálatában. Megfelelő védelmet nyújt, stabil és könnyű.  Ráadásul szép, csajos megjelenésű.

Nem

Méret

18, 19, 20, 21

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…