Autós fiú babaszandál – Maus

11795 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A K11-es autós fiú babaszandál először színes, mégis szolid megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. Kiváló tulajdonságai élménnyé teszik majd az első lépéseket az egész család számára
16-os mérettől az apró lábak végelméért.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Maus autós fiú babaszandálban indulhat az élet!

Ha a körülmények indokolják, már az első lépések során is szüksége lehet a kicsik lábának támogatásra. Ebben lesz partner a K11-es babaszandál fiúk számára készülő modellje.

Az autós fiú babaszandál bemutatása:

A szürke színű fiú első lépés szandál megjelenését a világos kék alapszínű, autós mintájú betétek teszik kellően játékossá. A vidám megjelenés mellett értékes tulajdonságokkal rendelkezik.

A természetes bőr alapanyag használata egészséges környezetet biztosít a kicsi lábának. A rugalmas – supinációt és emeléseket nem tartalmazó – talp a megfelelő megtámasztás mellett nagy mozgásteret hagy a lábujjaknak a kis láb izmok erősödéséhez. A 3 csattal ellátott pánt megfelelő állíthatóságot biztosít a szandálnak, egyúttal biztosítja a lábon történő stabil rögzítést. Ráadásul megnehezíti a kicsik dolgát abban, hogy olyankor levegyék, amikor szükség van rájuk.

Szandit föl és indulhat a móka!

Nem

Méret

, , ,

szín

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…