K11 Kislány fehér babaszandál – Maus

11795 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Maus K11 kislány fehér babaszandál már az első lépések megtételétől segíti és támogatja gyermeked lábát. 16-os mérettől elérhető. A kiváló minőségű bőr alapanyagnak, és a hajlékony talpnak köszönhetően kényelmes és egészséges viselet.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Kislány fehér babaszandál járástanuláshoz.

A gyermekek első lépéseit a szülők aggódó odafigyeléssel követik. Minden apró eltérés a láb állásában, vagy a lépés kivitelezésében álmatlan éjszakákat okoz. Előzd meg az aggódást! Biztosíts gyermeked számára kényelmes és egészséges környezetet már a járás tanulásakor is.

A K11 első lépés szandál bemutatása:

A természetes bőrből készülő K11 Maus első lépés szandál magas kéreggel, rugalmas gumitalppal kerül forgalomba. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot és stabil rögzítést 3 pánt biztosítja. A csatok megakadályozzák, hogy a kicsik játékból levegyék őket. A vidám színek, kedves forma divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját.

Bár a szandál talpa már ad némi tartást a gyermek lábának, elég puha ahhoz, hogy a lábujjak munkáját jelentősen ne akadályozza. Így nem gátja a lábszárizmok és kis lábizmok fejlődésének. Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem supináltak.

Nem

Méret

, , ,

szín

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…