Fűzős kislány babacipő – Maus

10995 Ft12755 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Maus gyerekcipők már az első lépésektől csaknem a felnőtt korig kísérik a gyerekeket. A fűzős kislány babacipő 16-19 -es méretben készítik.  Hű társa lehet gyermekének az első önálló lépések megtétele során. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Fűzős kivitel.

A fűzős fiú első lépés cipőket keresd itt.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Első babacipő a járás tanulás időszakától.

A járás tudományának elsajátítása emlékezetes kaland gyermeknek, szülőnek egyaránt!

Ezekben az élményekben főszereplő a gyermek idegrendszere, lábacskájának csontozata, és izomzata. Ideális esetben „kaszkadőr” igénybevétele nélkül végig jut a kicsi ezen a fejlődésen és egykettőre szalad, mint egy csikó. Esetenként a körülmények külső segítség használatát igénylik: hideg őszi – téli napokon, hűvös járólapon, vagy éppen tűzforró aszfalton.

Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés.
Ehhez kiváló társak a Tanoda Kft Maus cipőinek járástanuláshoz szánt modelljei. A fűzős kislány babacipő Magyarországon elsőként már 16-től 19-es méretig elérhető.

A természetes bőrből készülő cipőcskék magas kéreggel, rugalmas gumitalppal kerülnek gyártásra. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot hosszan nyíló fejrész és fűzős rögzítés biztosítja. Rohanó világunkban a fűzős cipők kissé háttérbe szorultak. Pedig sokkal jobban a gyermek lábához formálhatjuk ezeket a típusokat. A vidám színek, kedves hímzések divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját.

Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem szupináltak. A talpbélés lapos rajta semmilyen emelés nem található.
A fűzős kislány babacipő kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás időszakára. Tegyék bátran próbára a Maus első lépés cipőit!

Nem

Méret

16, 17, 18, 19

szín

barack, bordó, fehér, lila, rózsaszín

Gyártó

Érdekelhetnek még…