Miki Memo első lépés fiúszandál

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Miki Memo első lépés fiúszandál a járás elsajátítása időszakában és azt követően védi a gyermeked lábát az első kalandos utakon. A szandál 18-21 -es méretben készül.  Az a feladata, hogy stabilan tartsa a kicsi bokáját, de a láb első részének szabad mozgást engedjen. Minden érzékeny pont felett puha szivacs párna található. A két tépőzár stabil rögzítést, mégis jobb szellőzést biztosít a lábnak. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • Két tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A járás tudományának elsajátítása fantasztikus élmény gyermeknek, szülőnek!

Figyelő és óvó tekinteteddel kísérve gyermeked felállt és megtette az első önálló lépéseket. Ez óriási öröm neked, és nagy teljesítmény a kicsinek.

A kúszás, mászás során sokat erősödött az izomzata a kis kaszkadőrnek, de a felállás egészen más terhelést eredményez a kicsi lábakban és a még gyenge izmokban. Most arra van szükség, hogy minden segítséget megadjunk a lábnak, ami támogatja a fejlődését.
Ideális körülmények között elég egy gumitappancsos zokni is a gyermek lábára.
Nagyobb testsúly, gyengébb izomzat és kedvezőtlen környezeti tényezők, úgymint hideg őszi-téli napok, hűvös járólap vagy forró aszfalt szükségessé tehetik gyerekcipők használatát.

Memo Miki első lépés fiúszandál

Miki Memo első lépés fiúszandál – kényeztetés a kicsi lábnak

Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés. Ebben nyújt Nektek segítséget a Miki Memo első lépés fiúszandál.
A természetes bőrből készülő Miki Memo első lépés szandál magas kéreggel, rugalmas gumitalppal készül az 1-3 éves járni már tudó fiúk számára. A megfelelően széles terjedelmű állíthatóságot, és stabil rögzítést két tépőzár biztosítja.

A fiús sötétkék-piros színösszeállítás,és a  kedves forma divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját.
Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a kicsi lábak, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem supináltak. A belső talp lapos, a boltozatokat passzívan nem támasztja alá

Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás és az azt követő időszakra.

De vajon elég stabil?

Több gyógytornásztól hallottam, hogy nem ad a Miki Memo első lépés fiúszandál olyan stabil rögzítést mint a 3 pántos Dino Memo szandál. Véleményem szerint elsősorban a kifejezetten gyenge izomzatú gyerekek esetében van szükség 3 pántra.

Átlagosnak tekinthető gyerekláb esetén bőven elég a két pánt is. Ez pedig azzal az előnnyel járhat, hogy a lábacska jobban szellőzik.

Egy fontos: bármelyiket is választod, sokat segítettél gyermeked lábainak, hogy feladataikat becsülettel ellássák!

Miki Memo első lépés fiúszandál | Memo | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház
Nem

Méret

, , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…