Fiús Dino baba szandál – Memo

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A fiús Dino baba szandál a járás megtanulását követően védi a gyermeked lábát az első kalandos utakon. Az első lépés szandál 18-21 -es méretben készül.  Arra tervezték, hogy stabilan tartsa a bokát, de az elő lábnak stabil mozgást engedjen. Minden érzékeny pont felett puha szivacs párna található. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Puha, hajlékony gumitalp
  • 3 tépőzár.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A járás tanulás időszaka izgalmakkal és kihívásokkal van tele

Különleges élmény látni, hogy gyermeked először kapaszkodva feláll, majd lépésről lépésre egyre biztosabban jár. Személyes véleményem szerint ebben az időszakban nincs szüksége a kicsinek cipőre. Időnként a körülmények felülírják ezt. Amennyiben a gyermek lábának védelemre van szüksége – például hideg járólapon, vagy kültéren hűvös esős őszi-téli napokon, esetleg a túl forró aszfalton.

Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés. Ehhez kiváló társ a fiús Dino baba szandál. Az 1-3 éves, járni már tudó gyerekek számára tervezték. A feladata pedig a láb védelme a kalandok során.

 

Fiús Dino baba szandál - Memo | Memo | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

A fiús Dino baba szandál megjelenése:

A kék színű, 3 tépőzáras szandálka kinézete első pillantásra megnyerő. A felső és alsó zár sötétkék, a középső pedig piros. A drapp színű gallér és belső bélés kellő kontrasztot biztosít. A vidám színek, kedves forma divatos küllemet biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha talpbélés kényeztetően veszi körbe a kis tulajdonos lábacskáját. A felső tépőzár alatt szolid Memo logó jelenik meg.

Tulajdonságok

A természetes bőrből készülő fiús Dino Memo első lépés szandál magas kéreggel kerül forgalomba. Ez biztosítja a sarokcsont járás közbeni rögzítését. Ennek megfelelően a talp a sarok alatt viszonylag merevebb. A láb első egyharmadában viszont rugalmas. Ez biztosítja a lábujjacskák szabad mozgását. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot és stabil rögzítést a három tépőzár biztosítja. Ezeknek a végén „levarrások találhatóak. Amennyiben nagyon vékony a boka, és a tépőzár túl hosszú, itt rövidebbre vágható.

Összefoglalás

Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a lábacskák, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem supináltak. A belső talp lapos, a boltozatukat passzívan nem támasztja alá. Ezzel párhuzamosan diagnosztikai réteggel sem rendelkeznek.
Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulást követő időszakra. A Dino baba szandál lányos modelljét itt találod.
Válogass webáruházunk többi baba cipő modellje közül.

Memo baba szandálok a stabil lépésekért

Nem

Méret

, , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…