Maus bélelt első lépés kislánycipő

8995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Maus gyermekcipők már az első lépésektől csaknem a felnőtt korig kísérik a gyerekeket. Most már télen is választhatja ezeket a cipőket.  Hű társa lehet gyermekének az első önálló lépések megtétele során a Maus bélelt első lépés kislánycipő. Jellemzői:

  • Bőr felsőrész
  • Bunda bélés
  • Puha, hajlékony gumi talp
  • Fűzős kivitel

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

A járás tudományának elsajátítása fantasztikus esemény kicsiknek, szülőnek! Persze a nagyszülőkről sem szabad elfelejtkezni :-).

Ezekben az élményekben főszereplő a gyermek idegrendszere, lábacskájának csontozata, és izomzata. Ideális esetben „kaszkadőr” igénybevétele nélkül végig jut a kicsi ezen a fejlődésen és szalad, mint egy csikó. Néha a körülmények viszont segítség használatát teszik szükségessé különösen hideg őszi – téli napokon. Ilyenkor hőseinknek jól jön egy kis segítség, egy kis kényeztetés, egy kis melegség.

Maus bélelt első lépés kislánycipő bemutatása


Ehhez kiváló társak a Tanoda Kft Maus cipőinek járástanuláshoz szánt modelljei. A Maus bélelt első lépés kislánycipő Magyarországon már 16-től 19-es méretig elérhető bundabéléssel.

A természetes bőrből készülő cipőcskék magas kéreggel, rugalmas gumitalppal kerülnek gyártásra. A megfelelően széles intervallumú állíthatóságot hosszan nyíló fejrész és fűzős rögzítés biztosítja. A vidám színek, kedves hímzések divatos megjelenést biztosítanak a cipőnek, és viselőjének is! A puha bundás bélés kényeztetően simogatja a kis tulajdonos lábacskáját, és természetesen melegen is tartja. Fújhat a szél, eshet a hó, ez már nem akadálya a lépéseknek

Tekintettel arra, hogy ebben az életszakaszban még gyorsan formálódnak a tappancsok, az első lépés cipők nem tartalmaznak döntést, azaz nem szupináltak.

Kiváló választás mozgékony gyermeküknek a járás tanulás időszakára. Tegyék bátran próbára a Maus bélelt első lépés cipőt télen is!

Nem

Méret

16, 17, 18, 19

szín

beige, bordó, lila

Gyártó

Érdekelhetnek még…