Cat szandál – Memo

21295 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A Memo különleges tervezésű „Emlős gyűjtemény” sorozatának tagjaként készült ez az egyedi megjelenésű egészséges supinált szandál.

A Cat szandál sarok hátsó felszínén egy figyelő cica feje látható. Jelezve azt, hogy ez a szandi gondosan ügyel gyermeked lábára.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: Cat_1CH Kategóriák: , Címkék: , ,

A Cat szandál megjelenése:

Cat szandál használat közben Egy újabb igazi mesehős a Memo „Emlős gyűjtemény” sorozatában a Cat szandál. A mesékben a cica az agyafúrt, de bátor hőst jeleníti meg, aki nem ismer akadályokat. Például ugye a közismert Csizmás Kandúr! A gyermeked és ez a szandál együtt biztosan minden akadályt leküzdenek majd!

Vagány megjelenése mellett a szandál rendelkezik a Memo diagnosztikai cipők minden fontos tulajdonságával.

  • szupinációt tartalmazó Thomas sarok
  • Erősített kéreg
  • Természetes anyagok felhasználása.

A sötét- világoskék szandál sarok részén egy mindenre figyelő cica feje látható. Ezzel is jelezve, hogy éberen figyeli és vigyázza gyermeked lábát a közös kalandok során.

 

A természetes alapanyagokból készülő szandál belső része puha, jó nedvszívó képességű kecskebőr, a külső rész pedig kiváló minőségű nubuk és boksz bőr.

A Cat szandál szármagassága megegyezik a többi magas szárú junior modellével ( Michael, Ágnes, Pedro, Betti).  De a szandi elülső részén a tépőzárak keskenyebbek és az egymástól való távolságuk nagyobb. Ezáltal jobb szellőzést biztosít.

Erősített kéreggel, supinált Thomas sarokkal és diagnosztikai talppal rendelkezik. Óvodai és otthoni használatra, sétához, szaladgáláshoz kiválóan alkalmas.

Nem

Méret

, , , , , , ,

szín

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…