Alvin Memo babacipő

15595 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Az Alvin Memo babacipő natúr barna színével inkább a fiús anyukák kedvence lehet.  Bár szerintem egy kék farmerral kislányokon is jól mutathat. A cipő jellemzői:

  • Supináció nélküli puha talp
  • Tépőzáras rögzítés
  • Orrvédő rész
  • Erősített kéreg a sarok részen.

Kalandra fel! Irány a természet az új Alvin Memo cipőben. Használata támogatja a járás elsajátítását.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Alvin Memo babacipő már elsőre elvarázsol.

A vagány megjelenésű cipőt a legfiatalabb, éppen járni tanuló gyermekek részére tervezték. A többi első lépés cipőhöz hasonlóan nem rendelkezik diagnosztikai talppal, hiszen az elsődleges szerepe a megelőzés, a lábak ideális állásának a megtartása.

Megjelenés:

Az egyszerű formát néhány díszítő elemmel fűszerezték, így egy egészen szemrevaló megjelenést kölcsönözve a cipőnek. A gumitalp körkörösen magasra vezetett, az orr részen némi védelmi funkciót is betöltve. Kiemelem, hogy motorozás esetén ez nem elegendő a cipő védelmére!
Az alsó tépőzáron büszkélkedik a Memo felírat, valamint a külső boka alatt szintén egy szolid díszítés keretében megjelenik a márkajelzés. Ha gyermeked már gyakorlat motoros, mindenképpen ajánlom cipő orrvédő használatát (21-es mérettől).

Alvin Memo babacipő | Memo | Hétmérföldes Supinált Gyerekcipő Webáruház

Miért kényelmes az Alvin Memo babacipő?

Az egészséges alapanyagok használatának jegyében mind a külső bőr, mind a bőrbélés valódi, kiváló nedvszívó képességgel rendelkező bőrből készült.
A csúszásmentes gumitalpon nem található diagnosztikai rész és a sarok sem tartalmaz supinációt. A sarok részen a kéreg mégis erősített, hogy megtartsa a gyermek sarok csontját megfelelő állásban. Igény esetén supináló sarokék rendelhető hozzá. Ezt kifejezetten csak szakember javaslata esetén tartom indokoltnak!

Összefoglalás:

Az Alvin Memo cipő egy kifejezetten igényes megjelenésű és kialakítású lábbeli járni tanuló gyermeked számára. A rendeléskor kérlek ellenőrizd a megadott belső talp hosszát!

Nem

Méret

19, 20, 21, 22

szín

barna

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…