Juliet supinált szandál – Memo

19895 Ft20895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A kék színű Juliet supinált szandál 22-es mérettől egészen 36-os méretig elérhető. Különleges megjelenésének és a széles méretválasztéknak köszönhetően sok kislány kedvence lehet. A közepes szármagasság stabil bokarögzítést biztosít. Szellős szabása és a két tépőzár pedig egész évben kellemes használhatóságot nyújt.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Juliet supinált szandál megjelenése:

Először a kék színű kislányszandál bőrének csíkos csillogó mintázata ragadja meg a szemet. Ezzel párhuzamosan kifejezett kontrasztot ad a fehér talp és a rózsaszínű csillogó mintás talprész. A külső bokarészen szolid szilikon logó jelzi a szandál márkáját. A megjelenést a cipő hátsó felszínén található masni teszi igazán különlegessé. Bár nem hivalkodó, a cipő bőrével szinte azonos árnyalatú, mégis divatos és feltűnő.

A Memo szandál használhatósága:

A supinált cipők alap felépítésének megfelelően ebben a modellben is megtalálhatjuk az előrevezetett, supinációt tartalmazó Thomas sarkat. Ezt kiegészíti az erősített kéreg, ami megtartja helyreállított pozíciójában a sarokcsontot.
De a Memo rendszer ezen egy kicsit továbbmegy. A talp egy diagnosztikára alkalmas gumiperemet tartalmaz, ami kb 2 hét használat után megmutatja, hogy megfelelő-e a szandál által elért korrekció. Amennyiben ez alapján még szükséges, speciális betétek állnak a rendelkezésünkre, a helyzet további javítása érdekében.

A fentieket figyelembe véve, úgy gondolom, hogy egy divatos és egészséges szandált ajánlunk gyermekednek a Juliet supinált szandál esetében. Tegyétek bátran próbára!

 

 

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Memo Juliet 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7 21,3 22 22,7 23,3 24
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…