Juliet supinált szandál – Memo

19895 Ft20895 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A kék színű Juliet supinált szandál 22-es mérettől egészen 36-os méretig elérhető. Különleges megjelenésének és a széles méretválasztéknak köszönhetően sok kislány kedvence lehet. A közepes szármagasság stabil bokarögzítést biztosít. Szellős szabása és a két tépőzár pedig egész évben kellemes használhatóságot nyújt.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Juliet supinált szandál megjelenése:

Először a kék színű kislányszandál bőrének csíkos csillogó mintázata ragadja meg a szemet. Ezzel párhuzamosan kifejezett kontrasztot ad a fehér talp és a rózsaszínű csillogó mintás talprész. A külső bokarészen szolid szilikon logó jelzi a szandál márkáját. A megjelenést a cipő hátsó felszínén található masni teszi igazán különlegessé. Bár nem hivalkodó, a cipő bőrével szinte azonos árnyalatú, mégis divatos és feltűnő.

A Memo szandál használhatósága:

A supinált cipők alap felépítésének megfelelően ebben a modellben is megtalálhatjuk az előrevezetett, supinációt tartalmazó Thomas sarkat. Ezt kiegészíti az erősített kéreg, ami megtartja helyreállított pozíciójában a sarokcsontot.
De a Memo rendszer ezen egy kicsit továbbmegy. A talp egy diagnosztikára alkalmas gumiperemet tartalmaz, ami kb 2 hét használat után megmutatja, hogy megfelelő-e a szandál által elért korrekció. Amennyiben ez alapján még szükséges, speciális betétek állnak a rendelkezésünkre, a helyzet további javítása érdekében.

A fentieket figyelembe véve, úgy gondolom, hogy egy divatos és egészséges szandált ajánlunk gyermekednek a Juliet supinált szandál esetében. Tegyétek bátran próbára!

 

 

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Memo Junior 14,7 15,3 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…