Prémium Flexi Flo-810 lányos Salus supinált cipő

12355 Ft12895 Ft

A Prémium Flexi Flo-810 Salus cipő 18-as mérettől egészen 30-asig készül. A Salus egyik klasszikus örökzöld modellje egészen megfiatalodott az új supináló formatalpnak köszönhetően

  • Bőr felsőrész
  • Bőr bélés
  • Hajlékony gumitalp
  • 2 tépőzáras rögzítés
  • Vidám minták az oldalán

A fiús Flo-810 Salus cipőket itt találod.

Törlés
Mérettáblázat

Történet:

Az első Salus cipők már több mint 30 éve- 1990- ben készültek el. Azóta is gondos odafigyeléssel és magas minőséggel szolgálják a felnövekvő gyermekek lábának a támogatását. Legutóbbi fejlesztésnek köszönhetően egy rugalmas talpat kaptak a Salus gyerekcipők, amivel a kis lábbelik megjelenése sokat javult. Közben megtartották a Salus kiemelt ismertető jegyeit. Ha érdekel, olvasd el a Salus supinált gyerekcipőket bemutató cikkünket. 

Megjelenés

A Prémium Flexi Flo-810 Salus cipő a gyártó klasszikusnak számító modellje, ami az új talp használatának köszönhetően külsőleg is komoly fejlődésen esett át. A kislányoknak készített cipők a bőr felsőrész színéhez illő talpat kapnak. Az orr részen a talp magasabbra húzódva a cipő orrészének a védelmét is szolgálja. természetesen a kismotor ártalmainak ez nem tud ellenállni. Újabbnál újabb vidám mintát – cica, virág, szívecske – találnak ki a cipő külső oldalára. A felhasznált bőrök kellemes színei és a felvarrt díszítések játékos formavilágot eredményeznek.

Anyaghasználat

Természetes anyagokból készül a cipő, ezért kellemes viselet. A supinált cipő felsőrésze kizárólagosan bőrből készül. Két tépőzárral rögzíthető kislányod lábán.
Bakancs formája alkalmassá teszi tavaszi, őszi használatra. Vastagabb zoknival télen is kiválóan viselhető. Mint minden nubukbőr cipő mérsékelten vízálló. A víztaszító képessége javítható Tacco protector spray használatával

A Prémium Flexi Flo-810 tulajdonságai

A Prémium Flexi Flo-810 Salus cipő felépítése mindenben megfelel az egészséges gyermekcipővel szemben elvárható feltételeknek.

  • Rugalmas gumitalp supinációt tartalmazó sarokkal
  • magas, megerősített kéreg,
  • magas kopás állóságú talp.
  • Stabil rögzítés a bokakörül
  • Jó nedvszívóságú természetes bőr alapanyag.

Összefoglalás

Sokféle vidám lányos színben készülő Prémium Flexi Flo-810 Salus cipők közül biztosan találsz a kislányod ruhatárhoz illő színű cipőcskét. Ha mégsem, nézd meg további Salus gyerekcipőinket is. Benti szandálnak pedig válassz Salus supinált szandál kínálatunkból.

Ne feledd! Webáruházunkban kiválasztod megfelelő méretet- majd ezt követően az aktívan maradó színre kattintasz a készletünkben lévő gyermekcipő fényképét fogod látni! Ezzel igyekszünk segíteni a döntésedben! További részleteket az alábbi cikkben olvashatsz erről: Nálunk azt kapod amit látsz.

Sajnos az elfogyó szín összeállítású cipők pótlása csaknem lehetetlen, hiszen a gyártó által elérhető bőr színétől függ a következő sorozat színvilága. Ezért válassz készletünkből!

Nem

méret

18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

szín

barna, beige, bordó, fekete, kék, szürke

Gyártó