Verona supinált Memo szandál

13900 Ft

Verona supinált Memo szandál nem ok nélkül lesz a kislányok kedvence!  Divatos forma, vidám színek jellemzik, és persze a Memo-tól megszokott minőség.

Törlés
Magyar vállalkozás

Magyar vállalkozás

Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Készletről, akár másnapra. 1-3 munkanapon belül.

Fizetési lehetőségek

Biztonságos fizetés

SSL titkosítással védett weboldal, biztonságos bankkártyás fizetéssel

Én még a mai napig szeretem, és megnézem a rajzfilmeket, meséket. A Meno gyermekcipők tervezője is biztosan szerette a hercegnős meséket, vagy hanem ő, akkor a gyermekei. Csodásnál csodásabb kislány cipők kerülnek ki a kezei alól.  Talán a névválasztás sem volt véletlen, és Verona tragikus hősnője, Júlia ihlette a cipő nevét. Az alacsony szárú supinált szandál kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.  Az alacsonyabb szármagasság miatt kisebb mértékű befelé dőlés esetén ajánlhatom. Nem csak udvarra és lakásban használható, de a különleges díszítése miatt hétköznapi, és ünnepnapi formára is könnyedén átalakítható. Rózsaszín és bézs színű változatban készítik.  Mind a két típusú cipőnek átlátszó csillámos aranyporral hintett különleges talpa van.  Ez jelentősen feldobja a cipő kinézetét, bár a kopási zónák értékelését kissé nehezíti.

A Verona supinált Memo szandál értékei:

A rózsaszín modell fehér pöttyökkel mintázott bőrből készül, a sarok körüli gallér és a tépőzárak rózsaszínűek. A bézs színű változat a sarok körül és a tépőzáraknak megfelelően aranyozott mintás bőrből készül, a szandál első része kellemes halvány bézs színű bőr. A szandál különlegességét az alsó és felső tépőzáras pántot összekötő, két kis virágot tartalmazó díszítő minta adja.  A virágok közepén egy-egy csillogó kövecskével. Ez a különleges elem hétköznapokon eltávolítható, majd ünnepnapokra felhelyezve egészen különlegessé teszi a Verona szupinált Memo szandált. A puha belső talpbélés és a természetes bőr alapanyag egészséges viselést biztosítanak. A supinált talp és az erősített kéreg a sarokcsont helyes helyzetben történő megtámasztását biztosítják. A diagnosztikai talp pedig a Memo rendszer kiegészítőivel további korrekció lehetőségét biztosítják a sarok nagyobb fokú befelé dőlése esetén. Természetesen fontos tudni azt is, hogy a supinált talpú gyermekcipő használata nem elég a sarok hibás állásának végleges gyógyulásához. A gyerek lábszár izomzatának erősítése – sportolás, ugrálókötelezés elengedhetetlen része a „gyógyulásnak”. Gyermeked ne csak nézze a hercegnős meséket, de érezze is magát egy kis tündéri hercegnőnek ebben a különleges szandálban.

Mérettáblázat

Memo gyerekcipők

Méret
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Talphossz (cm)
14,7
15,3
16
16,7
17,3
18
18,7
19,3
20
20,7
21,3
22
22,7
23,3
24
24,7
25,3

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához. 

Nem

lány

szín

beige, rózsaszín

méret

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Gyártó

Memo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Malcare WordPress Security