Kislány Memo Davos supinált téli csizma

29995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

A tél közeledtével érdemes gondoskodni a gyermeked lábának kényelméről és melegéről, hogy a szabadban tartózkodás érdekes kaland legyen. A kislány Memo Davos inspirációja Svájc. A téli sportok és a hegycsúcsokra nyíló csodálatos kilátás szerelmeseinek paradicsoma. Éljétek át ti is gondtalanul a tél szépségeit!

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Bevezetés:

A supinált talpú, bundabélésű meleg téli csizma a Memo Davos különösen ajánlott azoknak a gyermekeknek, akik a téli, havas időszak minden varázsát szeretnék kiélvezni. Magas szárának és a cipőnyelv kialakításának köszönhetően védi a kicsi lábát a hó és hólé bejutásától. Divatos megjelenésével ezen a télen biztosan a kedvencetek lesz!

Megjelenés:

Kiváló minőségű impregnált bőrből készült, szolid lányos színezése alkalmassá teszi arra, hogy szinte minden stílushoz felvehető legyen. A fekete-szürke és rózsaszín kombinációja menő lányos megjelenést biztosít. A cipő magasan felvarrt a nyelvén nagy Memo logó látható. A cipő talpa körben magasan felhúzódik ami az orr kopását segíti megelőzni.

Kislány Memo Davos supinált téli csizma - életkép

A Memo Davos supinált téli csizma tulajdonságai:

A cipő legfontosabb eleme a szupinációt tartalmazó talprész, ami az erősített kéreggel együtt biztosítja a sarok dőlés helyreállítását és megtartását. A talp külső felszíne csúszásmentes kialakítású, ami javítja a cipő tapadását síkosabb, havas talajon is. Ezzel együtt viszont hiányzik a talpról a diagnosztikai réteg. Az impregnált bőr védi a lábakat a nedvességtől, a vastag bundabélés pedig a hidegtől.

A 3 tépőzárnak köszönhetően már óvodás korú gyermekek is önállóan tudják felvenni ezt a könnyű téli csizmát. De ez a három tépőzár biztosítja azt is, hogy a cipőt pontosan a gyermeked lábára tudjátok állítani!

Összefoglalás:

A Kislány Memo Davos supinált téli csizma átgondolt felépítése, és a gondosan kiválogatott alapanyagok felhasználása egy az őszi-téli szezonra szánt tökéletes cipőt eredményeztek. Egészséges viselet az óvoda udvarán, kiránduláson vagy a szánkópályán egyaránt. Óvjuk együtt gyermeked lábát a kislány Memo Davos supinált csizmával. Ha a Memo Davos fiús fazont keresed, itt megtalálod.

Nem

Méret

, , , , , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Gyors tanácsok

Méretmeghatározáshoz

Ha még nem használtatok supinált cipőt, vagy az általunk forgalmazott márkát, szánj néhány percet a megfelelő méret meghatározására. Időt, pénzt és bosszúságot takaríthatsz meg vele. Ha rendeléskor a mért talp hosszat megírod nekünk, automatikusan részesülsz alap méretgaranciánkban. Csere esetén a szállítási díj felét mi álljuk.

  • Mindig álljon a gyerek a lába mérésekor
  • Rajzoláskor függőlegesen álljon a ceruza
  • A ceruza vastagságát is számold bele a talphosszba! (akár 4-5 mm!)
  • Elég a leghosszabb lábujjat és a sarkát bejelölni, különösen, ha nyűgös a gyermek
  • A kapott mérethez maximum 5 mm-t adj hozzá, és az ehhez az értékhez legközelebb álló méretet válaszd!
  • Küldd el nekünk is a mért értéket vásárlás során /ehhez ne adj semmit! /
Hogyan mérd gyermeked lábát... - Mérettáblázat supinált gyerekcipőkhöz

A fentieknek megfelelően mért talphosszat felhasználva határozd meg a megfelelő méretet. Ehhez használd a “Kosárba teszem” gomb alatt található mérettáblázatot!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Méret 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Memo Bundás 14 14,6 15,3 16 16,6 17,2 17,9 18,6 19,3 20 20,7 21,4 22
A belső talphossz cm-ben értendő

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.
˙(A mérettáblázatot a gyártó által megadott adatok alapján állítottam össze!)

Érdekelhetnek még…