Kris szürke fiú szandál supinált talppal – Memo

18995 Ft tartalmazza az ÁFA-t

Kris szürke fiú szandál a Memo alacsony sarokrésszel készülő supinált talpú modellje. Kisebb fokú sarok valgus korrekciójára alkalmas. Ez a típus fiúk részére készül. Kislányoknak a Kristina Memo szandált ajánljuk

  • diagnosztikus talp
  • kecskebőr bélés
  • két tépőzáras rögzítés
  • szellős kivitel
  • puha szivacsgallér a bokáknál
  • további korrekció lehetősége betétekkel

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés
Cikkszám: Kris_3BC Kategóriák: , Címkék: ,

Bevezetés:Kris szürke fiúszandál életkép

A Kris szürke fiú Memo supináló szandál alacsony sarokmagasságával elsősorban a kevésbé súlyos sarokbillenéssel rendelkező fiúk divatos, mindennapi viselete szeretne lenni. A magas minőségű kivitelezés és a természetes eredetű alapanyagok használata általánosan jellemzi a Memo cipőket.

Kris szürke fiú szandál megjelenése:

A sötétszürke valamint a sötét- és világoszöld alapszínnek köszönhetően már első pillantásra határozottan “férfias” megjelenést sugároz. A szandál színével harmonizáló talp tovább javítja a szandál küllemét. A 2 tépőzáras kivitelezés a stabil rögzítés mellett a megfelelő szellőzést is biztosítja.

Tulajdonságok:

A diagnosztikai résszel és supinációval (Thomas sarok) ellátott talp a cipő lelke. Ezt erősített kéreg egészíti ki, ami megtartja a sarokcsontot a talp által biztosított korrigált helyzetben. A természetes alapú kecskebőr bélés még meleg napokon is segít a lábak szárazon tartásában, az izzadság felvételével. Az alacsonyabb sarokmagasság a kevésbé súlyos deformitások helyreállításában segíthet. Jelentősebb sarokdőlés esetén a középmagas Monaco fiú modelleket, illetőleg a Memo magasszárú szandálok használatát javasoljuk.

Összefoglalás:

A szürke színű Kris fiú Memo supináló szandál kényelmes és divatos választás a fiatalabb fiúk számára.
.A diagnosztikai talp 2 hét használat után megmutatja, hogy elegendő-e a cipő sarkába épített döntés. Ha további korrekcióra van szükség a Memo rendszer 2 további betéttel segíti a helyes lábtartás kialakítását.

Lányok számára a Kristina szandált ajánljuk kínálatunkból

Nem

Méret

, , , , , , , , ,

szín

Gyártó

Érdekelhetnek még…