Bella Memo első lépés cipő

15595 Ft

A Bella Memo első lépés cipő már első pillantásra megdobogtatja a kislányos anyukák szívét. Melyikünk ne szeretné, hogy kicsi lánya igazi hercegnő legyen?
A dr Szöszi-s kialakítás mögött igazi értékek húzódnak. Úgymint:

  • hajlékony gumitalp
  • puha bőrbélés.

További részleteket lejjebb olvashatsz.

Mérettáblázat

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Van-e olyan kislány, aki ne topogna a tükör előtt anyukája tűsarkú körömcipőjében?
A Bella Memo első lépés cipőben minden lányka igazi királylánynak érezheti magát. Természetesen minden “nőcis” ruhácskához jól illik, a pörgő szoknya is előkerülhet a ruhásszekrényből 🙂

Hogy miért egészséges a Bella Memo első lépés cipő?

A félcipő felső része puha, rózsaszínű természetes bőr. Kényelmes és jó nedvszívó képességgel rendelkezik. A boka részen kívül és belül is színben harmonizáló nyomott mintás rózsaszín bőr betétet kapott a topánka. Ráadásul a felső tépőzáron és a cipő külső felszínén arany színű virágokat tűztek a cipőcskére.

A puha talp szabad mozgást enged a lábacskának. A sarokrészen nincs benne döntés!  A mérsékelten megerősített kéreg jó tartást biztosít a sarokcsontoknak. A cipő orrészére egy kicsit magasabban feljön a talp, védve azt a sérülésektől. Természetesen ez az orr rész nem nyújt kellő védelmet a motorozás esetén! Olyankor cipőorrvédő használatát javaslom, ha nem szeretnének 2 havonta új cipőt venni a hercegnőnek!

Nagyon fontos, hogy Bella Memo első lépés cipő vásárlása esetén, a megadott mérettáblázat alapján, a gyermek lábát lemérve válasszák ki a megfelelő modellt.

Az többi Memo babacipőtől eltérően itt csak három méretet találhatunk.

Mérettáblázat

Memo Bella mérettáblázat

Méret18192021
Talphossz ( cm)X12,613,213,9

A supinált gyerekcipő mérettáblázatok oldalon össze tudod hasonlítani más gyártó méreteivel is a lemért talp hosszat. Ugyanitt röviden összefoglalom az általam javasolt eljárást a rendelendő méret meghatározásához.

Nem

méret

19, 20, 21

szín

sötétkék

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.