Mod08 Supy+ fűzős Fiú szupináló cipő

Vagány Mod08 Supy+ fűzős Fiú cipők a készlet erejéig kínálatunkban!  Kényelmes viselet, szupinált talp, kedvező ár. És gyermeked is megtaníthatod cipőt kötni 🙂

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Ingyenes szállítás 25000Ft-tól

  • Check Mark Magyar székhellyel, szakorvosi háttérrel a Magyar vásárlókért
  • Check Mark Gyors szállítás készlertől akár másnapra.
  • Check Mark Biztonságos fizetés

Az ősz közeledtével egyre hűvösebbek a reggelek. Lassan elérkezik az az idő, amikor a gyermekünk lába fázik a szandálban, vagy félcipőben. Reménykedve elővesszük az előző szezonban szolgált szupinált gyerekcipőnket, de a félelem igazolódik. Ez sajnos már kicsi 🙁

Az interneten böngészve, vagy a boltokat végig járva keressük az új választottunkat.
Itt Jön képbe a Mod08 Supy+ fűzős Fiú cipő. Időhiánnyal küzdő mindennapjainkban érdemtelenül háttérbe szorultak a fűzős gyermekcipők. Pedig a viselés kényelme szempontjából sokkal jobban a lábra igazíthatóak, mint tépőzáras társaik. Ha te úgy gondolod, hogy lesz időtök befűzni a cipőt, esetleg mégy gyermekedet is megtanítod rá, akkor a Mod08 Supi+ fűzős szupináló cipő jó választás lesz a számotokra!

A színbőrből készülő cipő széles orr része biztosan nem fogja szorítani a kicsi lábát, így még hűvösebb napokon is melegen tartja. A kellemes színek és a jól kombinált minták jól kihasználható formavilágot biztosítanak a cipőnek.

És természetesen az esetünkben el nem maradható szupinált sarok és magasan megerősített kéreg biztosítja, hogy mindenben megfeleljen egy jó supinált cipővel kapcsolatos elvárásoknak.

Bár személy szerint nagyon szeretem ezt a modellt, egyéb okok miatt a további forgalmazásukat meg kell szüntetnem. Ezért csak a készlet erejéig vásárolhatóak meg áruházunkban.

Nem

Méret

,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.